Hvad er erhvervsleasing egentlig?

Ved Erhvervsleasing betaler du for retten til at bruge bilen, hvilket vil sige at ejeren af bilen er Leasingselskabet. Erhvervsleasing er til dig som ikke ønsker at binde store mængder kapital i Virksomhedens vognpakke. Du slipper for at lægge et større beløb i køretøjerne, som ved køb eller finansiering. Fordelen ved Erhvervsleasing er at du beholder likviditeten i din virksomhed i stedet for at binde den i biler.

Leasing kan være et meget stærkt alternativ til mere traditionelle finansieringsformer som banklån, erhvervskreditter og realkreditlån.

Er erhvervsleasing ikke dig? Vi tilbyder heldigvis andre leasingtyper click-here

UDFYLD FORMULAREN

- VI KVITERRER MED 3 GRATIS TILBUD

Hey – Hvad er splitleasing egentlig?

Man leaser en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode, typisk 12 – 36 måneder. For at benytte sig af denne løsning skal afviklingen kombineres med en finansiel leasingkontrakt gennem Forza Leasing A/S.

Sammenlignet med traditionel finansiering betaler man typisk et mindre beløb i udbetaling, samtidig med at den månedlige ydelse typisk også vil være en del lavere end ved traditionel finansiering.
Flexleasing forklares bedst gennem et eksempel:

Du køber en bil i Tyskland for f.eks. 100.000 kroner, og SKAT vurderer bilen til at have en registreringsafgift på 200.000 kroner – før betød det, at man for at få nummerplader på bilen, skulle betale 200.000 kontant til SKAT – med flexleasing kan man istedet betale afgiften for en periode á f.eks. 12. måneder.

Når de 12 måneder er gået, kan man:
– Enten aftale en ny periode med leasingselskabet og SKAT
– Eller sælge bilen uden afgift – f.eks. i bytte med en anden bil fra Tyskland eller Sverige
Reglerne er af SKAT givet således, at for at kunne betale sin afgift for en periode, så skal man lave en aftale med et leasingselskab som Forza Leasing A/S – og det kan man gøre både som privat person og som virksomhed.

Benyt Forza Leasing A/S’s beregner til at give dig en fornemmelse af prisniveauet for at flexlease.

Er flexleasing ikke dig? Vi tilbyder heldigvis andre leasin click-here

Hvad er fordelene ved erhvervsleasing?

  • Alle omkostninger samlet som en fast månedlig ydelse
  • Budgetsikkerhed
  • Fuld fradrag for leasingudgiften
  • Ingen ekstra omkostninger eller besvær – alt er inkluderet
  • Mindre administration
  • Bedre likviditet og dermed mere råderum
  • Ingen momsudlæg som ved køb
  • Delvis momsfradrag på leasing af personbiler

 

Når du Leaser din firmabil kender du dine fremtidige udgifter. Leasingafgiften er fast, hvilket giver dig budgetsikkerhed, samt gør det lettere for dig at planlægge frem i tiden når du kender dine omkostninger.

Hvor lang tid kan jeg lease?

Leasing perioden er typisk på 36, 48 eller 60 måneder.

Hvad med fradrag?

På gulpladebiler er der fuldt momsfradrag, hvis bilerne er indregistreret som 100 procent erhvervskøretøjer. Momsfradraget på hvidpladebiler bliver beregnet på baggrund af firmabilens registreringsafgift.