Goleasit.dk er en udbudstjeneste, hvor virksomheder- og forbrugere kan indhente 3 tilbud på en privat, erhverv- eller flexleasing. Med Goleasit kan du nemt og enkelt finde en lokal forhandlere- eller leasingselskab.

Ved at udfylde én af vores formularer vil du inden for kort tid gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra vores relevante partnere. På den måde kan du gøre en ofte svær – og vigtig – beslutning noget nemmere. Lad 3 specialister præsentere sit bedste tilbud for dig og vælg det, du bedst kan lide. Du vælger helt selv baseret på de parametre der er vigtigst for dig, såsom pris, service, tilgængelighed, lokation, erfaring mv.

 

 

 

Goleasit’s vison

Det er vores mål at gøre det nemt for alle danskere at finde dygtige, pålidelige leasingselskaber- eller autoforhandlere. Står man med et ønske om at skulle lease sin næste bil kan det være svært at overskue, hvem der kan udføre arbejdet og til hvilken pris. Derfor er det kernen i vores koncept at udvælge de rigtige leasingselskaber- og autoforhandlere, som hver især kan give brugeren tilbud på deres ønsker og behov. Med vores service får vores brugere et sammenligningsgrundlag i form af 3 gratis tilbud, når de har brug for en partner til at varetage deres leasing af deres nye bil

Kontaktoplysninger

Kontakt.:
Carsten Allesø
Goleasit@goleasit.dk
 
 
Ansvarlig for goleasit.dk
- Partnerskaber
- Kundeservice
 
Thit Jensens Vej 11
6000 Kolding
tlf: +45 22 30 20 70