Hvad er privatleasing egentlig?

Når vi taler om privatleasing, omhandler det – som det fremgår af navnet – leasing af biler til private. Flere og flere private danskere leaser i dag deres biler. I eksempelvis Storbritannien, som er et foregangsland på dette område, er således over halvdelen af privatbiler på leasingkontrakter.
Der er en række fordele for private, der ønsker at lease. Blandt andet har man mulighed for at udskifte sin bil relativt ofte efter endt leasingperiode, hvorimod bilejere oplever at miste titusindvis af kroner på deres biler. Derudover undgår man også et stort lån, der skal tegnes, i forbindelse med køb af bil.

De seneste år er det i stigende grad blevet mere og mere populært at lease sin bil fremfor at købe denne. Leasing af biler har både vundet frem hos private såvel som erhverv, hvorfor en stor del af de biler, der kører rundt på de danske veje, er på leasingaftaler, ligesom eksempelvis 70-80 procent af bilerne i Storbritannien er leasede.
I Danmark er der ofte store afgifter og omkostninger forbundet med bilkøb.
Det kan for mange familier og virksomheder være en stor udgift at betale bilens pris, ligesom man dertil skal have nummerplader på bilen samt øvrige poster. Dertil kommer, at biler hurtigt mister værdi år for år, hvorfor det sjældent er en god forretning at investere i et bilkøb, da man til hver en tid vil have et tab forbundet dertil.

Er flexleasing ikke dig? Vi tilbyder heldigvis andre leasin click-here

UDFYLD FORMULAREN

- VI KVITERRER MED 3 GRATIS TILBUD

Hvorfor skal man lease?

Leasing giver fleksibilitet
Et andet aspekt, der er vigtigt at have med i tankerne omkring leasing, er ens tidshorisont.
Ved køb af en ny bil er udgifterne store, hvorfor mange vælger at optage et lån.
I sådanne tilfælde må man affinde sig med at skulle betale af på lånet i mange år, hvilket kan virke som en sort sky over hovedet på én. Dette undgår man, hvis ens bil er leaset, da leasingperioderne oftest er mellem 6 og 36 måneder. Når denne aftale er udløbet er man således også økonomisk fri af bilen, og derved har man ikke et lån, man skal betale af på i mange år fremadrettet.

Ny bil, når det passer dig!

Udover de økonomiske aspekter, er en anden fordel ved leasingaftaler, at man løbende har mulighed for at bytte sin bil ud med en anden; eksempelvis på grund af ændret behov eller andet. Således har man også altid en nyere bil at køre i. Når ens leasingaftale er udløbet, kan man ganske enkelt blot finde en ny bil og underskrive en ny aftale for denne. På den måde undgår man i øvrigt et stort værditab, ligesom man ikke behøver at bekymre sig om kvaliteten af ens bil.
Ved leasing af biler er der altså mange fordele. Du kender altid din faste månedlige ydelse, og med muligheden for at skifte bil ofte uden at tabe penge, vil vi med garanti se en markant fremgang i mængden af leasede biler de kommende år!